Deep Bridge met kindermusical Assepoester

Een verlegen meisje met een gouden hart verandert in een oogverblinde prinses met glazen muiltjes! Naar het bekende sprookje, van de makers van ‘Doornroosje’. Met meet & greet achteraf. (Org. DeepBridge).

Locatie

Leopoldsburg 3970 Kastanjedreef CC Leopoldsburg

Na het succes van ‘Doornroosje’ brengt producent Deep Bridge in 2019 een gloednieuwe sprookjesmusical. ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes op zoek naar liefde en geluk. Het wordt een totaalbeleving voor, tijdens én na de show (meet & greet) met droomkostuums, catchy nummers, humor voor jong én oud en een fantastische Vlaamse cast.

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. De hele dag moet ze van haar stiefmoeder wassen, poetsen, strijken en koken tot de koning op een dag een groot bal organiseert, op zoek naar een geschikte bruid voor de prins... ALLE meisjes uit het land zijn uitgenodigd, maar Assepoester moet thuisblijven van haar stiefmoeder. Dan komt de goede fee daar (letterlijk) een stokje voor steken… en HOP! Assepoester kan in een oogverblindende jurk, glazen muiltjes en een gouden koets stiekem naar het bal vertrekken. Zal ze erin slagen om het hart van de knappe prins te veroveren voor de betovering verbroken wordt om klokslag twaalf uur?

De hoofdrol is weggelegd voor Helle Vanderheyden. Voor Helle is het na Sandy in ‘Grease’ enkele jaren geleden, haar tweede hoofdrol in een musical.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
26.00

leden gezinsbond krijgen 1 euro korting op de lidkaart aan de balie

Inschrijven

Tickets via CC Leopoldsburg

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.