Gezinszoektocht “Feest voor de 100-jarige Phil”

Phil, de olifant, viert binnenkort zijn 100ste verjaardag en zijn dierenvrienden plannen een groot feest. Maar hier en daar lopen de voorbereidingen niet goed… Alle hulp is welkom om het feest toch te doen slagen! Tijdens deze wandeling vol amusante doe-opdrachten voor groot en klein, kom je meer te weten over de plannen voor het verjaardagsfeest en hoe jullie kunnen helpen.

Locatie

Leopoldsburg 3970 Walhemstraat K131 MKOK, Militair museum K-blokken, Oscar Kapel

Phil, de olifant, viert binnenkort zijn 100ste verjaardag en zijn dierenvrienden plannen een groot feest. Maar hier en daar lopen de voorbereidingen niet goed… Alle hulp is welkom om het feest toch te doen slagen!
Tijdens deze wandeling vol amusante doe-opdrachten voor groot en klein, kom je meer te weten over de plannen voor het verjaardagsfeest en hoe jullie kunnen helpen.
De wandeling van 4 à 5 km is buggy- en rolstoelvriendelijk. De opdrachten zijn vooral gericht op de oudere kleuters en de kinderen van de lagere school.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Willy van de Kerkhof

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten