KINDERCONCERT DE PEATLES (3+)

Deze knotsgekke bende zwartgeveegde pieten zet de zaal in vuur en vlam met hun interactieve show vol oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (sommige zie je echt niet komen) afgewisseld met ludieke intermezzo's en uiteraard...bezoek van Sinterklaas! Laat je kleine spruitjes helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is

Locatie

Leopoldsburg 3970 Kastanjedreef CC Leopoldsburg

Feest verzekerd, en niet enkel voor de kleinsten! Kom verkleed!

Deze knotsgekke bende zwartgeveegde pieten zet de zaal in vuur en vlam met hun interactieve show voor klein én groot. Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe 'Sinterklaas'-liedjes afgewisseld met ludieke intermezzo's en uiteraard...bezoek van Sinterklaas!

Laat je jongste spruiten genieten van deze warme familievoorstelling waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is! Feest verzekerd, en niet enkel voor de kleinsten! Heb je zelf een pietenpak? Kom verkleed!

Met vooraf vanaf 14 uur een voorprogramma met Sintactiviteiten. De voorstelling zelf zal pas om 14u30 starten.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
8.00

Leden Gezinsbond krijgen 1 euro korting op de lidkaart aan de balie

Inschrijven

via CC Leopoldsburg

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Cultuurcentrum Leopoldsburg

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.