KINDERTHEATER FABRIEK ARTISTIEK | WOLF (7+)

Hier krijg je het échte verhaal van Wolf! Als wolvenprovincie bij uitstek, horen we het te kennen! Maar welke wolf? De Grote Boze Wolf, harige slechterik uit de sprookjes? August? Moeten wij er schrik van hebben? Loert hij naar ons achter de bomen? In Wolf vertelt hij zijn eigen verhaal (met stevige muziek!) en leren we hem op een andere manier kennen. Kinderen, hou je oma maar goed vast, voor hij

Locatie

Leopoldsburg 3970 Kastanjedreef CC Leopoldsburg

Moeten wij er schrik van hebben? Loert hij naar ons achter de bomen? In Wolf vertelt hij zijn eigen verhaal (met stevige muziek!) en leren we hem op een andere manier kennen. Kinderen, hou je oma maar goed vast, voor hij ermee gaat lopen!
De Wolf? De Boze Wolf? De Grote Boze Wolf… August? Zo kennen we hem… althans dat denken we. De kranten berichtten er al over; de WOLF is terug. Moeten wij er schrik van hebben? Loert er achter elke boom gevaar?

In WOLF leren we hem kennen op een andere manier. WOLF is een theatervoorstelling over de vooroordelen rond de wolf en vooroordelen in het algemeen. Waarom wordt Wolf in sprookjes altijd afgeschilderd als een slechterik en waarom moeten we er schrik van hebben?

In ‘WOLF – het echte verhaal’ leren we hem eindelijk kennen zoals hij is. Een voorstelling over waarom je pas de dingen snapt als je het hele plaatje kent. En dat je elkaar maar kan leren kennen, als je durft luisteren naar elkaar.

WOLF is een muzikale familievoorstelling waarin hij je meeneemt in zijn eigen verhaal… en ja… hij kan er toch ook niet aan doen dat hij een vleeseter is...

Spel: Tom Voet en Bernd Verzele
Acteurscoach: Els Trio
Productie: Fabriek Artistiek

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
8.00

leden Gezinsbond krijgen 1 euro korting op de lidkaart

Inschrijven

via CC Leopoldsburg

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Cultuurcentrum Leopoldsburg

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.