KINDERTHEATER MALOU VAN SLUIS | OP ZOEK NAAR HET HUILMEISJE (2-6 JAAR)

Echte meisjes, huilen niet, vindt stoere Malou. Op een dag hoort ze op haar radio over een meisje dat op een klein eiland woont en zoveel huilt, dat de zee zich vult met haar tranen en haar eilandje steeds kleiner wordt. Dat wil Malou weleens zien! Ze gaat op avontuur! Let op: plaatsen beperkt.

Locatie

Leopoldsburg 3970 Kastanjedreef CC Leopoldsburg

Van de maker van VaarWel.

Op zoek naar het Huilmeisje gaat over Malou. Malou is stoer en huilt nooit, nergens om. Echte meisjes huilen niet, vindt zij. Op een dag hoort ze op haar radio over een meisje dat op een klein eiland woont, en de hele dag huilt. Zelfs zoveel, dat de zee zich vult met haar tranen en haar eilandje kleiner en kleiner wordt. Dat wil Malou weleens zien. Misschien is huilen toch niet zo erg?

Tijdens de tocht tekent Malou haar eigen avontuur. Taal speelt een belangrijke rol in de voorstelling waar alles op rijm is. Een poëtische, beeldende voorstelling met herkenbare thema’s voor de kleinsten. Iedereen wil stoer zijn, maar huilen mag ook!

“Malou sluit met deze voorstelling perfect aan op haar doelgroep… Een spontane reactie verweeft de actrice naadloos met haar rode draad” (De Volkskrant)

“Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit”(Ingrid Wolff, artistiek leider Festival 2 Turven Hoog)

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
7.50

leden van de Gezinsbond krijgen bij de voorstelling aan de balie 1 euro korting op de lidkaart

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.