Standaard Boekhandel

Verwen jezelf met een boek

Op zoek naar een boekenwinkel in de buurt met een zeer ruim aanbod? Ga nu naar Standaard Boekhandel en geniet er van een mooie korting dankzij de Gezinsbond.

Heb je nood aan wat extra welverdiende 'me-time'? Om je af en toe gezellig in de zetel te nestelen met een goed boek en je favoriete muziek, of om gezondere recepten uit te proberen?

Doe jezelf een plezier en ga langs bij Standaard Boekhandel. Met winkels in gans Vlaanderen, onder andere Gent, Merelbeke, Eeklo, Deinze, Wetteren, Oudenaarde,Aalst,… is er altijd wel een Standaard Boekhandel bij jou in de buurt. Een bestseller, een reisgids, een hobbyboek… Snuister in het ruime aanbod fictie en non-fictie en doe inspiratie op tussen de stripverhalen, cd's of dvd's.

Indien een boek dat je zoekt toevallig niet in voorraad is, kan je het perfect kopen op de online shop. Op deze online shop van de standaard boekhandel kan je alle boeken terugvinden die ook in de winkel zelf te vinden zijn.

 

Terug naar school met extra korting

In ons magazine De Bond van 26 augustus vind je een bon voor maar liefst 15 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren, geldig tot en met 31 december 2020.

 

Wedstrijd 100 jaar Gezinsbond

Doe mee en win een boekenbon ter waarde van 25 euro.

 

Korting Standaard Boekhandel via de Gezinsbond

Let op: omwille van Covid-19-maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk je bestelling pas te betalen bij afhaling in de winkel.    

Indien je lid bent van de Gezinsbond kan je genieten van een mooie spaarkorting bij de Standaard Boekhandel:

  • 5 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten
  • 10 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren, bureaumateriaal, klassement, agenda's en kalenders
  • Maak ook gebruik van de extra kortingsbonnen uit het bonnenboekje: 10 % spaarkorting op boeken, multimedia en wenskaarten. Online kan je éénmalig gebruikmaken van deze bon. Hiervoor geef je de (kortings)code, die je terugvindt onder de barcode, én je lidkaartnummer (niet te verwarren met het lidnummer) in.

Voorwaarden:

  • Bied je lidkaart steeds samen met je aankopen aan. Eenmaal het kasticket gemaakt is, kan de korting niet meer worden toegekend.
  • De korting is geldig bij betaling op de winkelvloer, met een boekenbon of online (Vergeet niet om bij je online bestelling je lidkaartnummer (niet te verwarren met het lidnummer) in te geven).
  • De korting is niet cumuleerbaar met de klantenkaart van Standaard Boekhandel, andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen.
  • De korting is niet geldig bij aankoop van e-books, kranten en tijdschriften, loterijproducten, tabak, media-acties, elektronica en accessoires, school- en studieboeken, toegangstickets, boekenbonnen en andere geschenkboxen.
  • De korting is niet geldig in Standaard Bookshops, Fun en Aveve.
Standaard Boekhandel: Korting

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.